TOTAL COLLAGEN MAX

Искаш да подобриш цялостното си здравословно състояние?
Искаш да подмладиш лицето и тялото си?
УСЕТИ РАЗЛИКАТА С НАЙ-МОЩНИТЕ КОЛАГЕНОВИ ДОБАВКИ!

Защо е важен колагенът?

Колагенът е главен компонент на хрущялите, сухожилията и ставните връзки, както и основен белтъчен компонент на костите и зъбите. Той съставлява 25% от всички белтъци в човешкото тяло. Колагенът е отговорен за множество жизненоважни функции. Той поддържа сухожилията, кожата и хрущялите. Осигурява цялост, стегнатост и еластичност на структурите в тялото, осигурява здравина и еластичност на кожата и укрепва стените на кръвоносните съдове.
Колкото по-голямо е количеството на колаген, с което тялото разполага, толкова по-оформено и гъвкаво ще бъде то!

Защо имаме нужда от допълнителен колаген?

Между 20 и 30 годишна възраст продукцията на колаген се забавя драстично. Над 25 тялото ни започва даразгражда повече колаген, отколкото произвежда.
– Изчерпването на колагена в кожата се смята за основната причина за видимите следи за остаряването. На неговия недостиг дължим и появата на целулит.
– В резултат на неговото отслабване, деструктуриране и интоксикация ставаме по-предразположени към травми.
– С намаляването на продукцията на колаген в тялото костната маса намалява, което може да доведе до развитие на състояния като остеопороза
Редица проучвания подкрепят ползата от прием на колаген за увеличаване на хидратацията на кожата, намаляване на бръчки, поддържане на ставите и сухожилията здрави и еластични, поддържане на здравословно тегло и др.

Телешки или рибен колаген да избера?

За да отговорим на този въпрос трябва да знаем какъв ефект търсите от приема на хранителна добавка с колаген, какво е качеството на добавката и какви са индивидуалните ви предпочитания.

1. Ефект
– Рибният колаген се смята за по-добро козметично средство, тъй като е богат на колаген тип I – основният градивен елемент на кожата, косата и ноктите.
– Телешкият колаген има по-добро въздействие върху ставното здраве и по-ефективно регулира възпалителни процеси в тялото. Той е богат на колагени тип I и III, които изграждат цялата съединителна тъкан в организма.

2. Качество
– Много от производителите на рибен колаген използват ракообразни за получаване на крайния продукт. Повечето от тях съдържат дълги пептидни връзки, което значително намалява усвояемостта на продукта. Други компании извличат колагена от рибата тилапия. Проблемът с тази риба е, че кожата й е много твърда и има нужда от силни киселини, за да бъде разградена. По-инвазивната обработка означава, че продуктът е с по-ниско качество.
Откриването на качествен рибен колаген е почти невъзможно, тъй като производителите не са задължени да изписват тази информация на етикета и, съответно, не се стремят да влагат ресурс в по-качесвен източник.
– Телешкият колаген се извлича от костите и ставите на пасищни животни. Важно е как са били хранени и отглеждани те. С най-висока ефективност е телешкият колаген, извличан чрез хидролиза, тъй като чрез този метод се получава естествено скъсяване на пептидните връзки на протеина.

3. Предпочитания
Един от големите недостатъци на рибения колаген е натрапчивата му миризма. За разлика от него, телешкият няма специфичен аромат или вкус и се приема лесно, дори от деца.

Какво е TOTAL COLLAGEN MAX?

TOTAL COLLAGEN MAX е специално разработена хранителна добавка с гарантирано качество. За да може да се усвои пълноценно от организма TOTAL COLLAGEN MAX е:
– хидролизиран телешки колаген;
– с ниско молекулно тегло.

За максимална ефективност ТОТАЛ КОЛАГЕН МАКС е:
– от естествен произход;
– с отлична усвояемост и в удобна капсула за директен прием;
– произведен при най-високи стандарти за качество и под редовен контрол.

Редовният прием на ТОТАЛ КОЛАГЕН МАКС:
– подобрява състоянието на ставите и сухожилията;
– предотвратява загубата на костна маса;
– подкрепя растежа и възстановяването на съединителната тъкан, кожата и мускулите;
– забавя появата на бръчки и целулит;
– подобрява състоянието на кръвоносната система, тъй като колагенът редуцира холестерола и укрепва стените на кръвоносните съдове;
– подобрява състоянието на косата и да увеличава здравината на ноктите;
– подобрява храносмилането;
– поддържа здравословно тегло.

 

След колко време има ефект от приема на колаген?

Според медицински изследвания може да се очаква първи ефект от всекидневен прием след 4 – 8 седмици.
След 8 – 12 седмици ефектът ще бъде по-видим и осезаем.

Защо TOTAL COLLAGEN MAX ?

 

TOTAL COLLAGEN MAX е първокласна хранителна добавка, разработена след години научни изследвания. Съдържа 100% натурален хидролизиран телешки колаген с изключително ниско молекулно тегло, което гарантира бърза абсорбция от стомашно-чревния тракт.

ТОТАЛ КОЛАГЕН МАКС отговаря на най-високите стандарти за качество!

Безкомпромисно качество: системата за оценка на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP) при производството на TOTAL COLLAGEN MAX е одобрена от Lloyd’s Register Quality Assurance съгласно изискванията на HACCPCodex Alimentarius Annex to CAC/RCP 1-1969 (2009) както и с международния стандарт ISO 9001:2015

Когато приемате TOTAL COLLAGEN MAX, позволявате на тялото само да се самоподдържа и лекува. Резултатите са видими и дълготрайни, и най-важното – идват отвътре!

Разгледайте нашите сертификати:

Топ 3 ползи от приема на TOTAL COLLAGEN MAX

1. Подобрява състоянието на ставите и сухожилията

Колагенът в естествено състояние съдържа глюкозамин и хондроитин, които спомагат за здравословното състояние на ставните връзки и сухожилията като привлича флуиди обратно около ставите, омекотява движението на костите и възстановява хрущяла. Помага за намаляване на възпаления, болки в тялото и дискомфорт на ставите

2. Помага за стягането и тонизирането кожата и мускулите

Колагеновият протеин се отразява на качествено на външния вид на кожата, косата и ноктите. Мъжете и жените, които използват ТОТАЛ КОЛАГЕН МАКС, забелязват подобрение на мекотата на кожата, хидратацията, тонуса и цялостния външен вид, както и на блясъка на косата и ноктите.

3. Помага за увеличаване на енергията и издръжливостта

Бързото усвояване на натуралния колаген на ТОТАЛ КОЛАГЕН МАКС помага да си възвърнете младежката жизненост. Потребяващите ТОТАЛ КОЛАГЕН МАКС съобщават за повишена енергия и издръжливост при извършване упражнения и дори умствена концентрация.

Допълнителни ползи от приема на TOTAL COLLAGEN MAX

Усетете разликата с най-мощните колагенови добавки!

ЕДИНИЧНА ОФЕРТА
Поръчайте вашата едномесечна доза от 90 капсули на изключително атрактивна цена от 29.60лв!

ДВОЙНА ОФЕРТА
Поръчайте 2 опаковки и ще получите 180 капсули за двумесечен курс и ще получите бонус - безплатна доставка!

+БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ТРОЙНА ОФЕРТА
Поръчайте 3 опаковки и ще получите 270 капсули за тримесечен курс със специална отстъпка от 10% и безплатна доставка!

+БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Бърза поръчка:

ПОРЪЧКА ПО ТЕЛЕФОН
ОНЛАЙН ПОРЪЧКА
МАГАЗИН СОФИЯ

Можете да направите бърза поръчка на телефон:

+359 877 877 660

Специализиран магазин за хранителни добавки

ул. "Искър" 16
Работно време: 10:00 - 19:00