ЗА НАС И НАШИТЕ ПРОДУКТИ

ЗА НАС

„Бион Медикал“ предлага на българския пазар хранителни добавки от 2011г. с гарантиран произход и качество. Използваме единствено висококачествени съставки по проучени симбиотични формули с доказани чрез изследвания резултати. Работим в сътрудничество единствено с доказани поизводители с безкомпромисен контрол на качеството.

ПРОИЗХОД И КАЧЕСТВО

„Бион Медикал“ работи в сътрудничество с реномираните американски компании „NHS labs“ и „Palmer Natural Products“, великобританската „Redrose Manufacturing Limited“ и българската „Натстим“ ЕООД. Мисията ни е да доведем до Вас, българския потребител, последните научни достижения в американската фармацефтика и да ги предложим на най-достъпни цени.

Как го постигаме?

ЗА НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ

„NHS labs“ е единствената американска независима организация с нестопанска цел, която предлага реално тестване на хранителни добавки. Тя е акредитирана по „NSF/ANSI Standard 173“ и гарантира, че:

„Palmer Natural Products“ разполага със съвременна база за производство и складиране на хранителни добавки. Всички процедури отговарят, а в някои отношения дори надминават изискванията на американското законодателство и приложимите регулации „111 CFR“.

Основана през 1995г.„Redrose Manufacturing Limited“ прилага европейските изисквания и препоръки – GMP Code of Practice. Компанията, която поддържа една от най-модерните бази за производство, пакетиране и скалдиране на хранителни добавки, дължи успеха си на високото качество на своите продукти.

„Натстим“ ЕООД е основана през 2003 г. и се занимава с научно-производствена и консултантска дейност по създаването, изпитването и внедряването на научно обосновани хранителни добавки.
Разполага с производствена база, сертифицирана по ISO 9001-2015 и HACCP съгласно Европейските изисквания за производство на хранителни добавки.
Фокусира се върху: